DIE BREMER STADTMUSIKANTEN

DIE BREMER STADTMUSIKANTEN


spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
spectacol în limba germană cu supratitrare în limba română
DIE BREMER STADTMUSIKANTEN
după Fraţii Grimm, traducere de Lilly Krauss-Kalmár 
REGIE ARTISTICĂ: Lilly Krauss-Kalmár; SCENOGRAFIE: Febus Viorel Ştefănescu; MUZICĂ ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; DISTRIBUŢIE: Daniela Dragomir, Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Jenö Major, Lilly Krauss-Kalmár (voce); 
durata: 50 min.

** 
„Die Bremer Stadtmusikanten” (ro.: „Muzicanţii din Bremen”) este o adaptare după Fraţii Grimm, în regia lui Lilly Krauss-Kalmár, pe muzică compusă de Florin Grigoraş. Producţia Teatrului pentru Copii şi Tineret Gong reuşeşte să păstreze substanţa iniţială şi specifică poveştilor prin mijloacele tradiţionale teatrului de păpuşi. Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai avea trebuinţă stăpânului său, a pornit la drum spre oraşul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra oraşului. Călătoria se dovedeşte a fi o întreagă aventură, plină de culoare şi ritm, alături de un câine, o pisică şi un cocoş, noii prieteni ai drumeţului. 
Povestea reprezintă de fapt, un mijloc de a ne convinge că, în cele din urmă, speranţa de a găsi o cale spre izbândă, spre idealul dorit, triumfă.

data premierei: 8 noiembrie 1996.

Alte sugestii

DER MÄRCHENBALL
BIBI
KUNTERBUNT
PINOCCHIO
HONIG, ZUCKER UND SALZ