Reguli magice de urmat la teatru!

Reguli magice de urmat la teatru!


𝓟𝓾𝓷𝓬𝓽𝓾𝓪𝓵𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓪 este un atu! Așa că vă așteptăm cu mic cu mare la teatru, cu aproximativ 20 minute înainte de ora de începere a spectacolului. Este neplăcut pentru echipa artistică și ceilalți spectatori să se intre în sală după sunetul gong-ului de început. De altfel, biletul expiră în momentul în care spectacolul începe!

𝓖𝓪𝓻𝓭𝓮𝓻𝓸𝓫𝓪 este locul ideal pentru a vă lăsa ghiozdanele, pălăriile sau jachetele așa că folosiți-o cu încredere. Hainele pot deveni incomode în timpul spectacolului și, în plus vă limitează și locul pe scaun.

𝓐𝓬𝓽𝓸𝓻𝓾𝓵 este cel care trebuie să se audă în sala de spectacol, astfel că noi încurajăm înlocuirea lui shhhh! cu o explicație dată acasă sau la școală copilului. Cel mic trebuie informat cu privire la cum se derulează lucrurile într-o sală de spectacol înainte să vină la teatru.

𝓑𝓸𝓶𝓫𝓸𝓪𝓷𝓮𝓵𝓮, 𝓪𝓬𝓪𝓭𝓮𝓵𝓮𝓵𝓮 𝓼𝓪𝓾 „𝓻𝓸𝓷𝓽𝓪𝓲𝓮𝓵𝓲𝓵𝓮ʺ de orice fel trebuie consumate înainte de intrarea în sala, sau poate după. Pentru a fi ordine și curățenie fiecare dintre noi trebuie să acordăm atenție acestui aspect.

𝓣𝓮𝓵𝓮𝓯𝓸𝓪𝓷𝓮𝓵𝓮 𝓶𝓸𝓫𝓲𝓵𝓮 sunt „personajele” negative din teatru. Teatrul este viu și colorat, iar zgomotul sau lumina telefonului distrug magia. Haideți să păstrăm magia și să folosim telefonul mobil doar după încheierea spectacolului.

𝓕𝓸𝓽𝓸𝓰𝓻𝓪𝓯𝓲𝓲𝓵𝓮 sunt amintiri minunate, dar nu trebuie să le facem în timpul spectacolului, fiind chiar interzise prin lege. Noi vă recomandăm să faceți fotografii doar după încheierea spectacolului sau să le salvați de pe pagina de facebook a teatrului.

𝓓𝓮𝓬𝓸𝓻𝓾𝓵 spectacolelor de la Teatrul Gong este de cele mai multe ori impresionant pentru micii spectatori, astfel că înțelegem dorința acestora de a se urca pe scenă și a-l atinge, dar noi recomandăm pentru siguranța lor să nu se urce pe scenă, decât în cazul spectacolelor interactive.

𝓐𝓹𝓵𝓪𝓾𝔃𝓮𝓵𝓮 sunt modul prin care le arătăm actorilor aprecierea noastră față de ei, astfel că nu vom alerga spre ieșire imediat ce spectacolul s-a terminat, ci ne vom ridica în picioare și îi vom aplauda ca o formă de respect pentru munca depusă.

Alte sugestii

Spectacole
Actori