Ateliere de teatru, coordonate de Ana Mujat

Ateliere de teatru, coordonate de Ana Mujat


 Atelier de teatru, coordonat de Ana Mujat
 
Ana Mujat, profesoară și actriță, provoacă adolescenții sibieni (clasele VIII - XII) să participe la un atelier de teatru. După succesul celor două spectacole organizate cu adolescenți, „Am iubită de Crăciun” și „Examen”, în cadrul Teatrului Gong Sibiu, Ana vă invită să lucrați alături de ea la realizarea unui nou spectacol pornit de la jocuri de teatru și improvizație din cadrul atelierului său. 
 
Atelierul se desfășoară în fiecare zi de luni, între orele 15:00 – 17:00.
Preț bilet: 14 lei
*preț pentru o sesiune

Pentru detalii și înscriere vă rog să ne contactați la adresa de e-mail: proiecte@teatrulgong.ro! 
 
***
Cariera Anei Mujat a inclinat mereu între cele două pasiuni ale sale: teatru și pedagogie. 
În ultimi ani a fost profesor la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 și lector universitar doctor în Departamentul de Artă Teatrală Sibiu, în cadrul căruia a semnat o parte din regiile spectacolelor studențiști cu un mare succes la public, iar din luna mai a acestui trecut s-a alăturat echipei Teatrului Gong Sibiu pentru coordonarea atelierelor de teatru adresate adolescenților. 
 
Foștii elevi o caracterizează ca profesorul care scoate tot ce este mai bun din tine, astfel că, și pe voi o să vă ghideze spre cunoașterea unor trucuri actoricești utile și în viața de zi cu zi. 

Examen

de Mădălina Ivașcu și Gabriel Muncuș; Coordonator artistic: Ana Mujat; Coregrafia: Barbara Crișan; În distribuție: Diana Adam, Iulian Buzuloiu, Bogdan Cosman, Mădălina Ivașcu, Gabriel Muncuș, Maria Mujat, Laura Pavăl, Raluca Pavel, Casian Stancu, Nora Șerban, Dragoș Tunaru. 

Am iubită de Crăciun, regia Ana Mujat

cu Ariana Aspra, Oana Brânzan, Cristiana Călugăru,  Bogdan Cosman,  Mădălina Ivașcu,  Maria Mujat,  Gabriel Muncuș,  Laura Pavăl,  Narcis Perju,  Casian Stancu, Nora Șerban

Alte sugestii

Cartierul #3. Jocuri fără joacă | CASTING CALL
Teatrul „Gong” Sibiu este nominalizat pentru prima dată în istorie la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER)
Fii parte din poveste!
𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 la #TeatrulGongSibiu
Casting la Teatrul GONG Sibiu!