Teatrul „Gong” Sibiu sărbătorește Săptămâna Europeană a Mibilității

Teatrul „Gong” Sibiu sărbătorește Săptămâna Europeană a Mibilității


Sibiul participă la Săptămâna Europeană a Mobilității și în 2022, promovând astfel mobilitatea alternativă și arătând importanța acesteia pentru un oraș cu un aer mai curat. Anul acesta, Primăria Sibiu a alcătuit un program pentru întreaga săptămână 16 – 22 septembrie și îi invită pe sibieni să participe la acțiuni și evenimente, dar și să aleagă să se deplaseze pe jos, cu bicicleta sau trotineta sau cu transportul public, lăsând mașina acasă.

Teatrul GONG Sibiu oferă, în weekendul 17 - 18 septembrie, intrarea gratuită la spectacolul „Muzicanții din Bremen”, tuturor celor care vin pe bicicletă, pentru a susține obiectivele acestui eveniment și în acest an.

🎯 sâmbătă, 17 septembrie, orele 11:00 & 18:00
🎯 duminică, 18 septembrie, ora 11:00


*biletele gratuit se oferă în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii la teatru
Alte sugestii

Teatrul „Gong” Sibiu este nominalizat pentru prima dată în istorie la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER)
Fii parte din poveste!
𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 la #TeatrulGongSibiu
Casting la Teatrul GONG Sibiu!
Atelierul de Creație „Piticii pricepuți” – Iepurașul - decorațiune de Paște a fost inclus în cel mai recent blog al editurii internaționale Twinkl dedicat celor mai interesante evenimente cu specific pascal din 2022.