Instrucțiuni legate de COVID-19

Instrucțiuni legate de COVID-19


Stimați spectatori,
Dragi prieteni,

Ținând cont de contextul epidemiologic actual și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, am creat această pagină pentru a vă ține la curent cu măsurile luate de teatrul nostru. Vă mulțumim pentru cooperare și ne dorim să vă revedem sănătoși cât mai curând!

📢UPDATE 12 MARTIE 2021: TEATRUL GONG ANULEAZĂ TOATE SPECTACOLELE ÎNCEPÂND DE SÂMBĂTĂ, 13.03.2021

Având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Sibiu, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori, pe baza și pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anulează toate evenimentele începând de mâine, 13.03.2021.

🎫 Toate biletele vor fi anulate automat, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru alte reprezentații. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 14 zile. În cazul puțin probabil în care o rambursare nu se va procesa cu succes în acest interval, invităm spectatorii să ne contacteze la numărul 0269 210 906, pentru a soluționa eventualele erori în cel mai scurt timp posibil. În funcție de recomandările autorităților, vom reveni cu mai multe detalii. 

Fără implicare, teatrul dispare! Am aplicat toate măsurile recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus și am avut grijă să implementăm chiar și un set de reguli suplimentare la nivel instituțional. E important să înțelegem că depinde de fiecare dintre noi să avem grijă unii de alții pentru a ne revedea, sănătoși, cu zâmbetul pe buze cât mai curând.

📢 UPDATE 19 MAI: Teatrul Gong prelungește termenul de primire pentru cererile de rambursare a contravalorii biletelor pentru spectacolele anulate

Teatrul pentru Copii și Tineret ʺGongʺ Sibiu prelungește până la data de 19 iunie 2020 termenul de primire pentru cererile de rambursare a contravalorii biletelor pentru spectacolele anulate în perioada martie-mai 2020.

💻 Rambursarea biletelor achiziționate online se face automat, în contul din care s-a făcut plata.

🎫 Pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului, rambursarea se face doar pe bază de programare telefonică, la numărul 0786 884 700, astfel încât să evităm aglomerarea spațiului de la parterul teatrului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziționat de la Agenția Teatrală, vă rugăm insistent să aveți la dumneavoastră biletul în format fizic.

După expirarea acestui termen (19 iunie 2020) biletul nu mai poate fi rambursat și se va transforma automat într-un voucher ce va putea fi folosit la următoarele evenimente programate la sediul teatrului până la data de 30 septembrie 2021, în limita locurilor disponibile în momentul activării voucherului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și să ne revedem sănătoși!

📢 UPDATE 23 MARTIE: În acest moment, toate spectacolele și manifestările cu public ale Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată

📢 UPDATE 16 MARTIE: Toate programele teatrului se suspendă până în data de 31 martie

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anunță prelungirea, până în data de 31 martie 2020 inclusiv, a perioadei de anulare a spectacolelor și a tuturor manifestărilor publice din incinta teatrului, anunțată inițial doar pentru perioada 11 – 22 martie. Decizia este valabilă atât pentru evenimentele proprii, cât și pentru cele desfășurate în parteneriat sau în regim de închiriere sală.
Agenția de Bilete de la sediul Teatrului „Gong” se închide.

Rambursarea biletelor achiziționate online se face automat, în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 5 zile lucrătoare. Pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului, rambursarea se face doar pe bază de programare telefonică, astfel încât să evităm aglomerarea spațiului de la parterul teatrului.

Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Agenția Teatrală, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic. Rambursările pot fi solicitate până în data de 30 aprilie 2020. Pentru programarea vizitei la sediul teatrului, vă rugăm să folosiți numărul de mobil: 0786 884 700.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își suspendă activitatea cu publicul la birouri. Accesul persoanelor străine la etajul teatrului nu mai este permis.

📢 UPDATE 11 MARTIE: Se anulează toate evenimentele până în data de 22 martie, inclusiv

În urma extinderii epidemiei virale cu COVID-19 și a recomandărilor Ministerului Culturii în privința luării de măsuri de prevenție, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu se aliniază teatrelor naționale din țară și anulează toate spectacolele și manifestările publice până în data de 22 martie, inclusiv. De asemenea, au fost scoase din distribuție toate materialele tipărite pentru promovarea evenimentelor teatrului, astfel încât să reducem riscul răspândirii virusului. În funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri.

📢 UPDATE 10 MARTIE: Se anulează toate evenimentele până în data de 17 martie, inclusiv

Adrian Tibu, manager: Toate sălile noastre au o capacitate sub 200 de locuri, iar ca atare nu se impune avizul Direcției de Sănătate Publică pentru desfășurarea evenimentelor la sediul instituției. Cu toate acestea, am luat hotărârea dificilă de a anula evenimentele noastre până pe data de 17 martie, inclusiv. De asemenea, au fost oprite de la vânzare, dar nu anulate, restul evenimentelor programate până la finalul lunii. Analizăm permanent situația și vom reveni cu detalii pe parcurs, dar siguranța spectatorilor noștri, precum și a colaboratorilor teatrului, primează în fața oricăror calcule financiare. În momentul de față avem două spectacole în pregătire, așadar vom repeta și vom lucra în ateliere, fără public.

🎟 RAMBURSĂRI BILETE

Începând de miercuri, 11 martie, în termen de maxim 5 zile lucrătoare, contravaloarea biletelor achiziționate online pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata. Cei care și-au achiziționat biletele de la sediul instituției sunt așteptați de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00, să li se returneze banii. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Agenția Teatrală, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic.

❗ MĂSURI DE IGIENĂ

Pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, Teatrul Gong din Sibiu a luat o serie de măsuri. Astfel, a dotat fiecare nivel al instituției cu dozatoare automate de gel, pentru dezinfectarea igienică a mâinilor, iar birourile au șervețele dezinfectante.

Teatrul este dezinfectat de cel puțin două ori pe zi, inclusiv clanțe și balustrade, cu dezinfectant.

Printre măsurile luate de Gong se mai numără: dezinfectarea mânerelor metalice ale scaunelor din sala de spectacole de la etaj, aerisirea spațiilor interioare cât de des posibil în funcție de activitățile specifice, verificarea grupurilor sanitare în vederea păstrării igienei și a alimentarii cu săpun a dozatoarelor automate, evacuarea selectivă a deșeurilor de două ori pe zi.
În foaierul Teatrului este amplasat și un panou informativ în legătură cu ce trebuie știut despre coronavirus și cele zece elemente comportamentale care trebuie urmate.

Detalii despre activitatea Teatrului Gong pot fi obținute și la numărul de telefon 0269 210 906.

Alte sugestii

Reguli speciale de acces
"Tainele Magiei" cu Magicianul Christianis
CÂȘTIGĂ UNUL DIN CELE CINCI VOUCHERE PENTRU UN SPECTACOL LA TEATRUL GONG
Regulamentul evenimentelor
Teatrul GONG - povestea