Teatrul „Gong” Sibiu își suspendă temporar activitatea

Teatrul „Gong” Sibiu își suspendă temporar activitatea


Sibiu, 23 octombrie 2020.  Având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Sibiu, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori, pe baza și pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anulează toate evenimentele programate în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie a.c. 
 
Toate biletele vor fi anulate automat, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru alte reprezentații. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 14 zile. În cazul puțin probabil în care o rambursare nu se va procesa cu succes în acest interval, invităm spectatorii să ne contacteze la numărul 0269 211 349, pentru a soluționa eventualele erori în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, au fost blocate de la vânzare toate evenimentele programate până la finalul anului. În funcție de recomandările autorităților, vom reveni cu mai multe detalii. 
 
„Fără implicare, teatrul dispare! Am aplicat toate măsurile recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus și am avut grijă să implementăm chiar și un set de reguli suplimentare la nivel instituțional. E important să înțelegem că depinde de fiecare dintre noi să avem grijă unii de alții pentru a ne revedea cu zâmbetul pe buze cât mai curând. Salutăm deciziile autorităților și avem încredere că acestea sunt luate în beneficiul tuturor!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

Alte sugestii

Ateliere de teatru, coordonate de Ana Mujat
Cartierul #3. Jocuri fără joacă | CASTING CALL
Teatrul „Gong” Sibiu este nominalizat pentru prima dată în istorie la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER)
Fii parte din poveste!
𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 la #TeatrulGongSibiu