Mai flexibil și mai distanțați, la Teatrul Gong!

Mai flexibil și mai distanțați, la Teatrul Gong!


Sibiu, 14 octombrie 2020. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiuanunță o serie de modificări în relația cu publicul, pentru a limita pe cât posibil răspândirea noului coronavirus. 
 
Cea mai importantă modificare constă în limitarea numărului de spectatori în săli. Indiferent dacă rata de infectare comunicată pentru municipiul Sibiu va fi sub 1.5 ori între 1.5 și 3 la mia de locuitori, numărul de locuri va fi limitat la sub 30% din capacitatea sălilor. Astfel, pentru sala de la etaj a teatrului vor fi puse în vânzare 25% din locurile disponibile (46 bilete), iar în sala de la parter 24% dintre acestea (40 bilete). 
 
Având în vedere contextul pandemic, toate biletele emise vor avea inscripționată eticheta „flexibil” pentru a permite anularea locului și relocarea acestuia pentru un alt spectacol al teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii, astfel încât spectatorii să se poată bucura fără griji de evenimente culturale. Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face la sediul teatrului sau prin telefon, dar nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, așa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării. Rezervarea unui alt loc la un eveniment în următoarele 6 luni, de la data înregistrării celui anulat, este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit. Pentru mai multe detalii, puteți folosi numărul de telefon 0269 210 906. 
 
În cazul anulării unui eveniment la recomandarea autorităților sau prin decizie internă a conducerii teatrului, toți spectatorii vor primi automat banii înapoi pentru biletele achiziționate, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru un eveniment programat ulterior. 
 
„Siguranța spectatorilor reprezintă o prioritate în agenda de evenimente a teatrului nostru și luăm în foarte serios recomandările autorităților. Privim cu scepticism următoarea perioadă, suntem îngrijorați și facem un apel pentru responsabilitate individuală în asigurarea binelui colectiv. Le recomand tuturor spectatorilor să își descarce gratuit aplicația Teatrul Gong pe mobil, astfel încât să primească notificări în timp real pentru orice modificare în program, precum și atunci când sunt puse biletele în vânzare, astfel încât să își asigure prioritate în alegerea celor mai bune locuri în sală.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 
 
Mai mult decât atât, spațiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, avizat de Ministerul Sănătății. Aceeași substanță este folosită de către unitățile sanitare, în blocul operator, saloanele de tratament sau săli de nașteri. 
 
Accesul în teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) și nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3˚C;
 
La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanților pentru mâini.
 
Accesul în spațiul teatrului se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m, urmărind marcajele de pe podea. 
 
Agenția de Bilete a Teatrului „Gong” va fi deschisă doar cu 90 de minute înainte de începerea evenimentului și se va închide cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului, astfel încât să evităm aglomerarea în foaierul teatrului. Încurajăm folosirea plăților contactless cu cardul sau telefonul, dar mai ales achiziția online a tuturor biletelor. 
 
Nu este permis accesul la toaletă a mai mult de 3 persoane simultan.
 
Respectarea măsurilor legale luate de către autorități în contextul combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2 reprezintă o responsabilitate a fiecăruia dintre noi. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Alte sugestii

Fii parte din poveste!
𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 la #TeatrulGongSibiu
Casting la Teatrul GONG Sibiu!
Teatrul „Gong” Sibiu sărbătorește Săptămâna Europeană a Mibilității
Atelierul de Creație „Piticii pricepuți” – Iepurașul - decorațiune de Paște a fost inclus în cel mai recent blog al editurii internaționale Twinkl dedicat celor mai interesante evenimente cu specific pascal din 2022.