Magia poveștilor de iarnă se spune la Sibiu

Magia poveștilor de iarnă se spune la Sibiu


Sibiu, 22 decembrie 2020.  Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu lansează începând de azi, 22 decembrie, serialul online „Povești de iarnă” cu Marian Râlea. Seria include cinci povești video și este disponibilă gratuit pe teatrulgong.ro și pe pagina de Facebook a teatrului, până la finalul anului. 
 
„În această iarnă, mai mult ca oricând, vrem să fim aproape și să spargem barierele distanțării prin magia poveștilor. Încercăm să ne reamintim acest mister al Sfântului Nicolae, dar și al Moșului ce vine în ajun de Crăciun, cu obrajii înroșiți de ger și cu barba lungă cât toți anii la un loc, într-un spectacol dedicat atât copiilor cât și celor care și-au păstrat sufletul de copil.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 
 
Marian Râlea revine pe scena Gongului într-un spectacol – video alături de actorii Doriana Tăut, Alexandru Verzescu, Florin Pârvu și Cătălin Grigoraș. Bucuria poveștilor de iarnă reiterează tradițiile legate de un eveniment esențial în civilizația omenirii: sărbătoarea începutului, a nașterii, a copilăriei și prin urmare, a bucuriei. Cele cinci mini-episoade amintesc de taine și legende magice din lumea întreagă într-un univers magic, ludic și plin de gingășie. Materialele sunt prezentate în capitolele Povestea Sfântului Nicolae, Povestea celei mai frumoase păsări din lume, Povestea brăduțului, Povestea icoanei și Povestea Nașterii Domnului

Alte sugestii

Ateliere de teatru, coordonate de Ana Mujat
Cartierul #3. Jocuri fără joacă | CASTING CALL
Teatrul „Gong” Sibiu este nominalizat pentru prima dată în istorie la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER)
Fii parte din poveste!
𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 la #TeatrulGongSibiu