Cu umor despre maghiari și români într-un spectacol invitat la Gong

Cu umor despre maghiari și români într-un spectacol invitat la Gong


Sibiu, 20 octombrie 2020. Yorick Studio Târgu Mureș în parteneriat cu HID - Centrul Cultural Maghiar Sibiu și Teatrul Gong Sibiu prezintă duminică, 25 octombrie, de la ora 18:00, producția „MaRó- Un spektákol ku Magyari și Români” după un text de Székely Csaba, în regia lui Andi Gherghe. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. 
 
Spectacolul „MaRó” vorbește despre bizareriile relațiilor româno-maghiare în zece scene ușor absurde. Întâmplările se petrec în Transilvania, unde se întâlnește mândria etnică și complexul de inferioritate, sentimentele de dominare și nemulțumirile reale, durerea sinceră și umorul, condimentate bineînțeles cu multe gâlcevi și bruftuieli. Jucat atât în română, cât și în maghiară, cu supratitrare în ambele limbi, spectacolul e construit într-o cheie realistă, cu un comic de limbaj și de situație redat savuros de actorii Raisa Ané, Botond Farkas Benedek, Csaba Ciugulitu, Piroska Fodor, Imelda Hajdu, Ştefan Mura și István Nagy. Spectacolul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 14 ani. 
 
„MaRó” a obținut premiul pentru cel mai bun spectacol de comedie, premiul de interpretare feminină și premiul pentru interpretare masculină la Festivalul Comediei Românești în 2016. 
 
Accesul la acest spectacol se face gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe email la ticketing@teatrulgong.ro, în care să specificați numele și numărul de locuri. Rezervările se fac pe baza principiului primul venit, primul servit și sunt confirmate printr-un răspuns scris. 

Alte sugestii

Fii parte din poveste!
𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 la #TeatrulGongSibiu
Casting la Teatrul GONG Sibiu!
Teatrul „Gong” Sibiu sărbătorește Săptămâna Europeană a Mibilității
Atelierul de Creație „Piticii pricepuți” – Iepurașul - decorațiune de Paște a fost inclus în cel mai recent blog al editurii internaționale Twinkl dedicat celor mai interesante evenimente cu specific pascal din 2022.