Labirintul groazei

Labirintul groazei


spectacol nerecomandat celor cu vârsta sub 12 ani
LABIRINTUL GROAZEI
DE: Horațiu Dancu; CU: Monica Baldea, Aurelia Călinescu, Stelian Ciora, Mircea Corcoveanu, Horațiu Dancu, Daniela Dragomir, Ramona Franț, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Dani Mitrea, Daniel Neagu, Sabina Oltean, Angela Paskuy, Diana Popa, Claudia Stühler, Nicolae Suciu, Adrian Vlad, Patrick Voicu
durata: 20 min.

Accesul femeilor însărcinate, persoanelor ce suferă de claustrofobie, epilepsie sau boli cardiace este, de asemenea, interzis, iar organizatorii pot limita accesul publicului în orice moment pe timpul desfășurării evenimentului. 

** 
„Labirintul Groazei” este un proiect inedit, creat pentru a marca ziua de Halloween (31 octombrie) și are la bază un proiect atelier al actorilor Teatrului Gong. Evenimentul se constituie ca un traseu itinerant ce transformă foaierul teatrului, cabinele actorilor, holurile și cursivele dintre etaje, dar și intrarea în pod într-un labirint halucinant. Creat cu ajutorul unor instalații cu păpuși, actori la vedere, proiecții video și elemente de butaforie, noul spațiu al teatrului reprezintă o călătorie extrasenzorială la limita dintre viață și moarte. Călătorul este plimbat în culisele teatrului, urcă și coboară, pătrunde în spații de obicei neaccesibile publicului larg și experimentează o senzație puternică prin acumularea de sunete, umbre, șoapte, fragmente muzicale și peisaje modelate.

Data premierei: 30 octombrie 2015

Alte sugestii

Harta lui ELIAN
Examen
Circul lui Buffalo Bill
Povești la gura sobei - Hansel și Gretel
Povestea boabelor de diamant