Jucați-vă cu noi!

Jucați-vă cu noi!


spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
JUCAŢI-VĂ CU NOI!
improvizaţie actori T.G.S. 
REGIA: Mircea Corcoveanu și Horaţiu Dancu; SCENOGRAFIA: Gabriela Mitrea; ILUSTRAȚIA MUZICALĂ: Caras Dan; în DISTRIBUȚIE: Mircea Corcoveanu, Horaţiu Dancu, Gabriela Mitrea; 
durata: 45 min. 

** 
Exaltant, interactiv şi muzical, „Jucaţi-vă cu noi” este o improvizaţie după o idee a actorilor Teatrului Gong, pentru copii curioşi şi dornici să ia parte la un altfel de joc de teatru. Spectacolul urmăreşte aventura unui pui de leu căruia îi place să cânte şi care porneşte într-o călătorie de unul singur pentru a-şi face prieteni, alături de care să formeze o trupă. 
Cei trei animatori prezenţi pe scenă se folosesc de această poveste pentru a crea un show de divertisment în care le sunt prezentate copiilor, valori ca pasiunea, curajul şi loialitatea. Actorii îşi descoperă replicile şi acţiunile spontan, în urma reacţiilor şi sugestiilor venite din partea publicului. 
O reprezentaţie plină de viaţă în care muzica şi jocul de lumini creează o atmosferă plină de haz, invitând fiecare copil să participe activ la desfăşurarea spectacolului.

Data premierei: 17 ianuarie 2004. 
Refacere cu o nouă distribuţie: 19 ianuarie 2006. 

Alte sugestii

Harta lui ELIAN
Examen
Circul lui Buffalo Bill
Povești la gura sobei - Hansel și Gretel
Povestea boabelor de diamant