FRUMOASA ȘI BESTIA


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Sala Parter
spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani
 
FRUMOASA ŞI BESTIA
 
după Giovanni Francesco Straparola
 
REGIA: Bogdan Drăgulescu; SCENOGRAFIA: Daniela Drăgulescu; COLOANA SONORĂ: Claudiu Rusu Costea; VIDEO DESIGN: Alex Balta, Radu Barbu; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mircea Corcoveanu, Daniela Dragomir, Hansel Andrei, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Daniel Neagu, Páskuy Angela, Raluca Pavel, Anton Balint;
 
durata: 60 min.
preț bilet flexibil: 12 lei
 
 
Vă invităm într-un loc magic! Un loc în care florile vorbesc cu glas de clopoţel şi ne măsoară timpul şi ritmul vieţii noastre, în care Zânele sunt Zâni, mesele sunt vii şi ne servesc cu fructe jucăuşe, în care bufniţele sunt povestitori şi servitorii castelului vorbesc fiecare în limba lui şi totuşi se înţeleg de minune. Un loc în care e atât de uşor să te îndrăgosteşti de o fată frumoasă, care seamănă cu un vis de floare, cu o petală de lumină, pe care, chiar dacă nu o vedeţi, voi, cei cu Zâne în priviri, ştiţi că e acolo, în colţul ochiului, care nu a uitat niciodată de luminile dintâi ale copilului din voi.
Locul acesta se numeşte Teatrul Gong din Sibiu, iar povestea e a Frumoasei şi a Bestiei - Bogdan Drăgulescu, regizorul spectacolului.
 
data premierei: 9 octombrie 2011.
refacere cu o nouă distribuţie: 14 septembrie 2014.