VIDEO-PERFORMANCE "NEGREȘITĂ"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

VIDEO-PERFORMANCE "NEGREȘITĂ"
Online pe pagina de Facebook
spectacol nerecomandat celor cu vârsta sub 16 ani

Video-performance de/cu: Mădălina Brândușe, Alex Horghidan, Bogdan Balla, Alina Medoia, Carolina Vozian, Maria Sgârcitu, Ioana Chițu, Paula Duncă, Mișa Dumitriu, Ruxandra Miruna, Vlad Gligor, Anda Pleniceanu.
Durata: 1h 20min.

Într-o lume heteronormativă, cum este primit corpul queer?
„Negreșită” e o hartă politico-emoțională, lirică și intimă, a devenirii queer, care îmbină narațiuni personale cu critici ale structurilor sociale și ale felului în care acestea afectează persoanele LGBTQI+. „Negreșită” deschide discuția mai largă despre privilegiu, putere, disciplinare și emancipare, într-o societate unde legitimitatea persoanelor queer este pusă la îndoială la nivel național și instituțional, prin referendumuri homofobe și proiecte de lege transfobe. „Negreșită” e un spațiu pentru autoreprezentare, solidaritate, grijă și vindecare comunitară queer.

Proiect derulat de Asociația Quantic și co-finanțat de AFCN.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.