Un ghem de povești

Un ghem de povești


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani
Sala Parter
UN GHEM DE POVEȘTI
dramatizare după basme ucrainene de MARTHA HURYN; traducere în limba română de RALUCA RĂDULESCU; Regia: IRYNA TSYPINA; Scenografia: INESSA KULCHYTSKA; Regia muzicală: ULYANA HORBACHEVSKA; În distribuție: MIRCEA CORCOVEANU, CHARLIE FĂLĂMAȘ, GABRIELA MITREA, GABRIEL MUNCUȘ.    

durata: 70 min.
preț bilet flexibil: 12 lei
 
Povestea noastră începe într-o noapte de primăvară, în pădurea molfarilor, cei care cunosc chiar și cele mai ascunse secrete ale vietăților ce îi înconjoară. Primăvara aduce cu ea zile lungi, cu soare cald care întârzie să dispară de pe cer, este anotimpul în care toate vietățile se trezesc, încet, la viață. Însă, în acea noapte, molfarii, Morocănosul, Realistul, Visătorul și Ucenicul, au adormit, iar focul care ținea întunericul departe de pădurea lor s-a stins. Astfel, vechiul lor inamic a pus stăpânire pe întreaga pădure și a adus cu el iarna geroasă. Molfarii trebuie să se unească pentru a-l învinge și a-i salva pe locuitorii pădurii. Îi vom cunoaște pe Iepurașul Fuguța, Șoricica Zgâricica, Prințesa Broscuță, Vulpița, Lupul, chiar și pe Ursul Mihailovici, care se întâlnesc, pentru prima dată, în aceeași poveste.
Colajul de basme ucrainene, Un ghem de povești, ne reamintește că, dacă rămânem uniți, binele va învinge întunericul de fiecare dată.
 
Data premierei: 29 aprilie 2023