Sarea-n bucate

Sarea-n bucate


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Sala Etaj

SAREA-N BUCATE
după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş


REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraș;
 
durata: 45 min.
preț bilet flexibil: 12 lei
 
Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nicio dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania, în luna mai 2010, la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010, la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie, la Festivalului International de Păpuşi, organizat la Baku/Azerbaijan şi în luna noiembrie, la EU Cultural Festival „Youth and children day”, organizat în New Delhi/India.
 
data premierei: 5 mai 2010.