Atelier de Creație „Piticii pricepuți” - Super Șapca lui Mario


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelier de Creație „Piticii pricepuți” - Super Șapca lui Mario
Coordonator Claudia Benchea
Durata: 60 de minute                                                                  
Preț bilet: 14 lei
 
Forfeca, lipiciul, material textil și multe decupaje, toate îmbinate cu imaginația și dibăcia fiecăruia, vor crea o șapcă unică, inspirată de costumul clasic al personajului SuperMario. Jocul, care îi poartă numele, este unul dintre cele mai de succes jocuri video din lume, sărbătorit în fiecare an la data de 10 martie.
Claudia Benchea propune, în cadrul acestui atelier de creație, un joc în care fiecare copil va fi personajul principal, confecționându-și o șapcă roșie ca a faimosului personaj. Șapca va purta inițiala numelui fiecărui copil, decupată și lipită chiar de acesta.
 
***
Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani