CT Project - Sculpting Sounds

CT Project - Sculpting Sounds


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

miercuri, 13 decembrie, ora 19:00
concert recomandat tuturor categoriilor de vârstă 
Sala Parter
CT Project - Sculpting Sounds
Concert pian și violoncel

durata: 60 min.
Intrarea liberă pe bază de rezervare la adresa de e-mail: ticketing@teatrulgong.ro, în limita locurilor disponibile. 
 
CT Project – Sculpting Sounds este un proiect muzical electro-acustic care îmbină diferite stiluri muzicale, de la clasic la electronic, cu instrumente acustice, respectiv electronice. 
Povești sculptate prin sunete și povestite de compozitorul–pianist Cári Tibor și violoncelistul Filarmonicii din Cluj Napoca, Szabo J. Attila.
 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGPZccB6WghPYYTgmL_J36pSfGd9anIwi

Artistul Cári Tibor a scris muzica pentru peste 350 de spectacole de teatru, filme, spoturi și generice TV, din țară și străinătate. A colaborat cu regizori precum Victor Ioan Frunză, Sebestyen Aba, Lászlo Sándor, Yuri Kordonsky, Ada Lupu, Szabó K. István, Alexander Hausvater și cu coregrafi precum Baczó Tünde, Aleisha Gardner, Yvette Bozsik, Katona Gabor, Simona Deaconescu sau Florin Fieroiu. 
Una dintre realizările deosebite ale artistului este coloana sonoră a filmului de animație maghiar „Ruben Brandt Collector“, realizat de Milorad Krstić, care a fost inclus în lista de 5 pelicule selectate pentru categoria Animated Feature Film la premiile Oscar.
În 2013, Cári Tibor a câștigat  Premiul UNITER pentru muzică de teatru, iar în anul 2019 a fost declarat cel mai bun compozitor al anului în Ungaria.

Szabó József Attila este violoncelist în cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj.
Este un muzician versatil, experimentat în mai multe genuri muzicale: de la clasic până la improvizația abstractă. Attila cântă cu mulți muzicieni și face parte din mai multe formații și proiecte, în unele dintre ele în calitate de membru fondator, iar în altele în calitate de invitat. Câteva dintre acestea: CelloFun, Tibor Cári, ZØLTAN, Grimus, Vespera, Ali Asghar Rahimi și Richard Wester.