Atelierul de Creat Povești – Traista cu basme

Atelierul de Creat Povești – Traista cu basme


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Traista cu basme
Coordonator Diana Ribana
 
durata: 60 min.
preț bilet: 14 lei
 
„Un ghem de povești” (noua premieră a teatrului) ne-a inspirat pentru acest atelier în care participanții vor realiza câteva dintre personajele spectacolului, mai exact pe locuitorii pădurii păzite de Molfari: Iepurașul Fuguța, Șoricica Zgâricica, Prințesa Broscuță, Lupul păcălit de Vulpe sau Ursul Mihailovici.
Decupate din fetru și lipite cu multă imaginație pe traistele pregătite de Ribana, personajele vor putea spune o mulțime de povești despre curaj și prietenie sau despre aventuri în lumi îndepărtate. Imaginație nu are limită la Atelierul de Creat Povești.

***
În cadrul „Atelierului de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.