Atelierul de Creat Povești – Suport pentru oul de Paște

Atelierul de Creat Povești – Suport pentru oul de Paște


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Suport pentru oul de Paște
Coordonator Diana Ribana
 
durata: 60 min.
preţ bilet: 14 lei
 
Luna aprilie este luna în care căldura se instalează, iar mugurii plantelor se deschid. De asemenea, ne pregătim pentru a sărbători Paștele, dar și de vacanța alături de cei dragi.
Propunem copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani o nouă activitate creativă, care îmbină mai multe tehnici, pentru a realiza un suport pentru oul de Paște. Din materiale reciclate, cu acuarele, ochișori colorați, lipici, decupaj și acuarele, participanții vor crea un suport unic, care va oferi un loc perfect pentru fiecare ou frumos colorat sau încondeiat. Copiii vor pregăti și un ou special (din polistiren) pentru a verifica suportul.
 
***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.