Atelierul de Creat Povești – Natură în miniatură


Data și ora:
Sâmbătă, 09 Iulie 2022
10:00 - 11:00
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Natură în miniatură
Coordonator Diana Ribana
 
durata: 60 min
preț bilet: 14 lei
 
Cum să creezi o grădină în miniatură sau mici ecosisteme într-un bol transparent, în care plantele pot crește fără să fie deranjate? Terariile, natura în miniatură, sunt ușor de realizat, dar există și câteva reguli simple de urmat, astfel că, cei mici își vor folosi imaginația pentru a  crea un mediu perfect pentru micuțele plante.
Fie că vei folosi nisip colorat sau pietricele de diferite mărimi, pământ și ustensile de grădinărit, globuri sau borcane, fiecare terariu va spune o poveste unică și va putea fi așezat în locul preferat din casă.
 
***
În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.