Atelierul de Creat Povești – Măști în formă de fluture

Atelierul de Creat Povești – Măști în formă de fluture


Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:
Data și ora:

Despre

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Măști în formă de fluture
Coordonator Diana Ribana
 
durata: 60 min.
preț bilet: 14 lei 

Poveștile prind viață folosindu-ne imaginația fară limite, dar și cu ajutorul numeroaselor obiecte deosebite pe care copiii au ocazia să le realizeze în cadrul atelierelor de creație organizate de Teatrul Gong Sibiu. 
La atelierul de creat povești cei mici sunt invitați să își deseneze și coloreze o mască în formă de fluture, din carton, ce va avea ca suport un băț din lemn. Aceasta va fi decorată chiar de participanții care vor putea apoi să creeze o poveste nemaiauzită. 

***
În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.