Atelierul de Creat Povești – Girafa Ribana


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Girafa Ribana
Coordonator Diana Ribana
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Continuăm seria atelierelor din luna martie cu povestea girafei Ribana. Girafa, mamiferul cel mai înalt dintre toate speciile de animale, este inspirația pentru noile creații din cadrul atelierului coordonat de Diana Ribana.
Gâtul deosebit de lung al girafei se va transforma într-o toartă colorată, iar corpul girafei va fi completat de petice din diverse materiale textile, care vor fi atașate într-un mod deosebit, de fiecare copil. Participanții își vor putea folosi plasa originală la cumpărături sau, de ce nu, ca spațiu de depozitare pentru jucăriile preferate.
 
***
În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani