Atelierul de Comunicare prin Artă – Micii ingineri construiesc roboți

Atelierul de Comunicare prin Artă – Micii ingineri construiesc roboți


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Sâmbătă, 29 Iunie 2024
12:00 - 13:00

Despre

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio


Atelierul de Comunicare prin Artă – Micii ingineri construiesc roboți

Coordonator Maria Denov
 
durata: 60 min.
preţ bilet: 14 lei
 
 
Acest atelier este ocazia perfectă pentru ca micii meșteri să-și folosească imaginația în asamblarea unor roboței colorați, ajutându-se de pahare de carton, hârtie și carton colorat, ochișori mobili, dopuri de sticle, fetru, pompoane mici colorate, nasturi și sârme plușate.
Și pentru că în procesul de creație, posibilitățile sunt multiple, ne putem aștepta să vedem de la roboți amuzanți, prietenoși, până la roboți trăsniți sau chiar extratereștri!
 
***
În cadrul Atelierului Comunicare prin Artă, într-o atmosferă caldă și stimulativă, Maria Denov îi îndrumă pe cei mici în procesul creativ, încurajându-i să exploreze mediul cultural artistic pentru a identifica forme, culori, materiale, tehnici, obiecte artistice, punând accent și pe verbalizarea ideilor și comunicare. În acest mediu prietenos, copiii nu își dezvoltă doar abilitățile artistice, ci învață și să lucreze în echipă, să comunice și să-și exprime liber gândurile și emoțiile. Piticii cu lipici vor păși într-un spațiu în care imaginația devine realitate prin bucuria creației.