Atelier pentru miniArtiști - Semn de carte „Vaca Rosalinda”


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani
Sala Studio
Atelier pentru miniArtiști - Semn de carte „Vaca Rosalinda”
Coordonator Alexandra Stoica
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Vaca Rosalinda este încântătoare, amuzantă și, uneori, enervantă, dar reușește să aducă împreună, nu doar animalele din ograda țăranului, ci și pe cele din Africa. Povestea completă o poți afla din spectacolul concert al Teatrului Gong „Vaca Rosalinda”, programat în luna februarie.
În completarea poveștii, Alexandra Stoica, propune pentru atelierul său, confecționarea unui semn de carte „Vaca Rosalinda”. Un semn de carte drăgălaș, util, dar și unic, creat folosind mai multe tehnici: pictură, lipire, decupare. Alexandra le va explica celor mici cum pot folosi aceste tehnici acasă și le va povesti despre artele plastice.
 
***
„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și ne bucurăm că astfel este completat acest program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.
 
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani