Atelier pentru miniArtiști –  Pictură pe sticlă de Ziua Copilului

Atelier pentru miniArtiști – Pictură pe sticlă de Ziua Copilului


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Anul acesta, miniArtiștii vor sărbători Ziua Copilului învățând tehnica picturii pe sticlă. Cum se pregătește suportul, ce pensule și ce tip de culori se folosesc, dar și despre metoda de lucru inedită, vor învăța pictând pe carton pânzat, cu acrilice. Participanții își vor folosi imaginația pentru alegerea imaginii pictate, dar vor avea ca temă de inspirație imagini care exprimă bucuria sinceră și să reprezinte copilăria. Așa cum spunea H.C. Andersen „Viața este cea mai bună poveste”, îi invităm pe cei mici să spună o poveste din viața lor prin pictură. 
Va fi o zi cu surprize colorate, zâmbete și multe raze de soare.
 
Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită în întreaga lume și susține Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului, convenție adoptată la data de 20 noiembrie 1989. Convenția cu privire la Drepturile Copilului este cel mai important acord semnat de statele care au promis să apere drepturile copiilor. 
 
***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.