Atelier de dezvoltare personală prin teatru cu Ana Mujat

Atelier de dezvoltare personală prin teatru cu Ana Mujat


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Atelier de dezvoltare personală prin teatru cu Ana Mujat
OARE, CINE SUNT EU?
 
Recomandat celor cu vârsta între 14 și 18 ani
Cele trei sesiuni ale atelierului au loc în datele de: 15 mai, 22 mai, 29 mai 2023 - ora 18:00
 
*atelierul este compus din trei întâlniri, programate pe o perioadă de trei săptămâni consecutive.
 
preț bilet: 14 lei
durata: 2 ore/sesiune
 
Ana Mujat, profesor și actriță, provoacă adolescenții sibieni (clasele VIII - XII) să participe la un atelier, care are ca scop dezvoltarea personală, focusarea atenției și public speaking. Cuvântul cheie în jurul căruia gravitează atelierul este emoția. Cum să ne gestionăm emoțiile? Pe ce să ne concentrăm, într-un context care ne provoacă neliniște? Cum să ne reglăm ritmul interior și exterior? Acestea sunt întrebările la care Ana este pregătită, prin diferite tehnici psihopedagogice și teatrale, să le răspundă participanților.  
 
Organizat în cadrul proiectului Sibiu Plays, atelierul deschide o poartă culturală elevilor de liceu, pentru o mai bună înțelegere a artei teatrale și a cooperării între tineri, oferind un canal de exprimare liberă, într-un mod artistic și distractiv, promovând educarea prin participare. 
  
***

Cariera Anei Mujat a înclinat mereu între cele două pasiuni ale sale: teatrul și pedagogia.
În ultimii ani a fost profesor la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 și lector universitar doctor în Departamentul de Artă Teatrală Sibiu, în cadrul căruia a semnat o parte din regiile spectacolelor studențești cu un mare succes la public, iar din luna mai a acestui an se alătură echipei Teatrului Gong Sibiu, pentru coordonarea atelierelor de dezvoltare personală prin teatru, în cadrul proiectului Sibiu Plays, adresate adolescenților.
 
Foștii elevi o caracterizează ca profesorul care scoate tot ce este mai bun din tine, astfel că, și pe voi o să vă ghideze spre cunoașterea cineului, gestionarea emoțiilor și corectarea dicției.