Spectacol - lectură / „Rostogol Iluzionist”

Spectacol - lectură / „Rostogol Iluzionist”


Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:
Data și ora:

Despre

Recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 9 ani
Sala Etaj
Spectacol - lectură / „Rostogol Iluzionist”
De Lavinia Braniște
Regia: Leta Popescu

În distribuție: Anton Balint, Daniela Dragomir, Claudiu Fălămaș, Gabriela Mitrea, Raluca Pavel, Adrian Prohaska, Claudia Stühler.
 
***

Purcelușul Rostogol este protagonistul unei serii de cărți pentru copii scrisă de Lavinia Braniște, publicată la Editura Arthur și ajunsă deja la volumul al patrulea. 

Spectacolul-lectură „Rostogol iluzionist” este o adaptare a volumului cu același titlu, în care purcelușul nostru, artist cu spirit întreprinzător cum îl cunoaștem din cărțile anterioare, își dorește să pună la cale un spectacol de iluzionism și comedie. Rostogol are un scop nobil: să strângă bani pentru a repara biblioteca abandonată din sat. Însă bunele intenții nu sunt de ajuns pentru „Maestrul Porcelan” – el trebuie să-i convingă pe ceilalți copii să facă tot felul de lucruri caraghioase, ba chiar să fie tăiați în două, ceea ce nu e ușor atunci când prietenii tăi sunt un pic prea mofturoși. 
Și atunci cum să facă Rostogol să fie un maestru bun? Și, în același timp, să salveze biblioteca?

Vă invităm să descoperiți o poveste amuzantă despre prietenie, munca (și distracția!) în echipă, dar și despre cât e de important să salvăm și să protejăm resursele comunității.

Durata: 45 min
Intrare gratuită, în limita locurilor disponibile pe bază de rezervare la ticketing@teatrulgong.ro