Teatrul Gong își caută „Micul Prinț”


Fii parte din poveste! Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează casting pentru rolul principal din spectacolul MICUL PRINȚ după Antoine de Saint-Exupéry, în regia lui Bobi Pricop. Acest apel pentru selecție se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani, înscriși la o unitate de învățământ acreditată pe raza municipiului Sibiu. 

Proba pentru acest rol constă într-o înregistrare (audio-video) cu un fragment la alegere din povestea Micului Prinț. Filmarea va avea un cadru general, cu o durată de 120 secunde și va fi însoțită de numele copilului, trei fotografii recente ale acestuia (față și profil) și datele de contact ale unuia dintre părinți/tutorele legal. 

Înscrierile la casting se fac online prin completarea fișei de înscrierisau prin e-mail la proiecte@teatrulgong.ro, până cel târziu în data de 12 august 2020. 

Repetițiile pentru acest spectacol au loc în perioada 17 august – 4 octombrie 2020. 

*) fișa de înscriere: https://bit.ly/33lRa8j

Alte sugestii

Atelierul de Creație „Piticii pricepuți” – Iepurașul - decorațiune de Paște a fost inclus în cel mai recent blog al editurii internaționale Twinkl dedicat celor mai interesante evenimente cu specific pascal din 2022.
Online/offline – comedia pandemică - atelier cu Robert Bălan
Teatrul Gong este pe lista locurilor de vizitat în România cu întreaga familie
Despre imaginație și relația dintre copii și părinți, într-un spectacol invitat la Teatrul Gong
Se redeschid atelierele de creație pentru copii, la Gong!