Schițăm împreună un teatru al viitorului


Sibiu, 29 mai 2020.  Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu lansează un concurs cu vouchere cadou, pentru cei care vor alege să completeze online un chestionar cu nouă întrebări despre activitatea instituției. 
 
„Teatrul e un organism viu, ce se transformă în funcție de mediul la care se conectează. Pentru a înțelege mai bine nevoile părinților, dar și pentru o mai bună evaluare a activității noastre pe timpul stării de urgență, am creat un prim set de întrebări cu ajutorul cărora să fim mai aproape de publicul nostru.”, a declarat Adrian Tibu, manager Teatrului pentru Copiii și Tineret din Sibiu. 
 
 
Întrebările vor rămâne deschise până în data de 12 iunie 2020. După încheierea acestei perioade, organizatorii vor extrage 5 participanți, ce vor primi câte un voucher cadou în baza căruia își pot rezerva o vizionare cu circuit închis, doar pentru familie și prieteni apropiați, la sediul teatrului. Voucherul poate fi folosit o singură dată și este valabil în următoarele 16 luni pentru oricare din spectacolele de tip caravană din repertoriul teatrului. Confirmarea rezervării se face în funcție de disponibilitatea spectacolului în momentul respectiv, de comun acord, cu respectarea strictă a legislației valabile pentru acea perioadă, precum și orice alte măsuri ce vor fi impuse pentru combaterea răspândirii noului coronavirus. Regulamentul complet poate fi consultat aici. 

Alte sugestii

Despre imaginație și relația dintre copii și părinți, într-un spectacol invitat la Teatrul Gong
Se redeschid atelierele de creație pentru copii, la Gong!
Intrare gratuită la Gong pentru părinții vaccinați anti-COVID
Înapoi la Gong, din acest weekend!
Gong online pentru Ziua Mondială a Teatrului.