Puzzle


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Desfășurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii și doar pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situații prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate. Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.
 
Puzzle
Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani
Preț bilet: 12 lei

 Regia: Ianoș Petrașcu
Scenografie: Alin Gavrilă
Design lumini: Dorin Părău, Neluțu Macrea
Sunet: David Guță
Asistent scenografie: Alexandra Avenian
Manager proiect: Luminița Bîrsan
 
Distribuția: Isabela Haiduc, Andrada Oltean, Constantin Gajim
„Oamenii din culise”: Valentina Moghină, Ada Bicfalvi
 
Un spectacol de teatru dans în care publicul poate decide cum evoluează povestea.
O producție despre relații interumane și reguli impuse de societate.
Trei povești în care fiecare își are propriul adevăr. Oare are dreptul cineva să îi judece?