POVESTEA LUI MĂZĂREL


Data și ora:
Bilete:
50 lei
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
POVESTEA LUI MĂZĂREL
o poveste originală de Aurelia Călinescu
REGIA: Aurelia Călinescu și Raluca Răduca; SCENOGRAFIE ȘI DECOR: Aurelia Călinescu; DISTRIBUȚIE: Raluca Răduca; MUZICA: Aurelia Călinescu și Claudiu Fălămaș
Durata: 45 min.
preț bilet: 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane)
spectacolul se desfășoară în curtea interioară a Teatrului Gong

*
Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon 0269 210 906, miercuri, joi, vineri: 11:00 - 18:00, sâmbătă: 10:00 - 18:00, duminică: 10:00 - 14:00.

**
De ce este cerul albastru? De ce zboară fluturii? De ce cad frunzele copacilor? De ce, de ce, de ce? Vă invităm în lumea lui „De ce?ʺ alături de Măzărel, un băiețel care începe să descopere lumea din jurul lui și își face prieteni noi. Cu Măzărel vom porni într-o călătorie plină de afecțiune și gingășie, în care vom descoperi bucuria copilăriei, a primelor prietenii sincere, a protecției și a iubirii față de persoanele dragi. Spectacolul este unul interactiv, unde cei mici pot să se joace împreună cu Măzărel și să îi fie alături în aventura sa plină de neprevăzut. Gândit pentru a fi jucat într-un spațui neconvenționale, cu un singur actor, muzica este un element care stă la baza spectacolului și cei mici sunt încurajați să participe în minunata lume a lui Măzărel.