Mercy Street - lungmetraj de animație


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

„Mercy Street: Strada Speranței” este primul lungmetraj de animație românesc pentru copii, realizat după Revoluția din decembrie 1989. Filmul este regizat de Frații Buzea (Ducu și Stefan). Aceștia au experiență în realizarea spoturilor și videoclipurilor muzicale animate. Părinții celor doi sunt Zaharia și Anamaria Buzea, creatorii serialelor de animație Bălănel și Miaunel, Peripețiile lui Ionuț, Temerarii de la scara 2, Roboțel si Creionel.

„Mercy Street este un lungmetraj de animație despre prietenie, curaj, sacrificiu și nu în ultimul rând despre dragoste. Este povestea micuțului Lorenz care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă, aflată sub lumea noastră. Lorenz trebuie să salveze muzica pentru a salva viața de pe pământ. În aceasta călătorie inițiatică este însoțit de 3 prieteni muzicieni, părintele Abbey care este mentorul său și de cele 2 pisici persane ale sale. Antagonistul, Marcus Prophet, un geniu al răului, are in plan să fure toata muzica și s-o transforme într-o enorma sursă de energie pe care s-o folosească pentru a dobândi nemurirea”, a precizat regizorul Ștefan Buzea.

durata: 73 de minute

Regia: Ștefan Buzea, Alexandru (Ducu) Buzea, Radu Nicolae
Producător: Radu Nicolae 
Scenarist: Alex Bordeanu

În distribuție: Alex Bordeanu, Ionut Grama, Cristian Iacob, Vlad Radescu, Marius Stanescu, Duta Serban, Andrei Stanciu, Laurentiu Munteanu. 

Intrarea publicului se face gratuit, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: ticketing@teatrulgong.ro pentru a vă putea rezerva locurile.