Jocul de-a vacanța


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Desfășurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii și doar pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situații prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate. Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.
 
 
Jocul de-a vacanța
Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.
Preț bilet: 12 lei
 
REGIE: Florin Coșuleț
ASISTENȚI REGIE: Codruța Vasiu și Vlad Robaș
SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă 
ASISTENT PROIECT: Flavia Pătrăşcoiu
COORDONATOR PROIECT: Sabina Oltean 
MANAGER PROIECT: Luminița Bîrsan
DISTRIBUŢIE: Ștefan- Andrei Drăgan, Maior- Bogdan Craiovan, Bogoiu- Cristian Iordan, Corina- Andrada Oltean/Andreea Todinca, Madame Vintilă- Andrada Oltean/Andreea Todinca, Agnes- Ana Toda, Jeff- Cătălin Haiducescu.
Regie tehnică: Nicolae Văcariu 
Sunet: Cătălin Scheau 
Lumini: Dorin Părău
Credit foto: Carol Hruby 
 
Jocul de-a vacanța realizat de către studenții Universității „Lucian Blaga” Sibiu (Departamentul de Artă Teatrală, specializarea Actorie), este un spectacol care încă din titlu ne sugerează ideea de joc. Pentru un actor, jocul reprezintă acțiunea de a interpreta, iar pentru noi, „oamenii de rând”, o activitate distractivă. Această producție artistică îmbină ambele concepte. 
Personajele acestui spectacol sunt niște oameni obișnuiți, dominați de banalul unei existențe marcate de rutină. Ceea ce îi scoate pe aceștia din rutină este însăși vacanța, deoarece, prin intermediul acesteia personajele se redescoperă. Pe toată această perioadă de relaxare, vor uita de cotidian și intră într-un joc în care viața este reprezentată de copilărie, este plină de zâmbete, de costumații hilare și de neuitatele iubiri de-o vară.