­čÄů LIVE-STREAM // Hermann viseaz─â


Data și ora:
Gazd─â:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Hermann viseaz─â
O dramatizare de Daniel Chiril─â
REGIA: Eliza Păuna; SCENOGRAFIA: Romulus Boicu; MUZICA: Charlie Fălămaș; DISRIBUȚIA: Raluca Răduca, Adrian Prohaska, Lucia Barbu, Charlie Fălămaș.

Live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong
spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
durata: 45 min.

**
Hermann este un b─âie╚Ťel ca oricare altul. Are numai 8 ani ╚Öi are toate grijile pe care le poate avea un copil la v├órsta lui: ┼čcoala e prea grea, timpul nu-i mai ajunge pentru joac─â ╚Öi este dojenit permanent de p─ârin┼úi ╚Öi profesori fiindc─â to┼úi vor s─â-l schimbe, dar el vrea s─â r─âm├ón─â acela┼či copil vis─âtor ╚Öi juc─âu╚Ö. Imagina┼úia este una dintre supercalit─â╚Ťile lui Hermann, astfel, un drum banal spre ┼čcoal─â, devine o aventur─â ├«n care Hermann este eroul care ├«i salveaz─â pe p─ârin┼úi, profesori ╚Öi chiar ├«ntregul ora╚Ö. ┬á

Spectacolul este o incursiune ├«n mintea copilului care trece prin schimb─âri, ale c─ârui responsabilit─â┼úi venite odat─â cu ├«nceperea ┼čcolii ├«ncep s─â planeze ├«nfrico┼č─âtor asupra lui, iar adul┼úii din jur au din ce ├«n ce mai multe a┼čtept─âri de la el. Poate fi un spectacol ├«n care orice copil are dreptul s─â se r─âzvr─âteasc─â ├«mpotriva maturiz─ârii ┼či a trecerii timpului, care nu mai are r─âbdare cu el. ├Än acela╚Öi timp, este ┼či un spectacol cu un final nea┼čteptat ├«n care copilul descoper─â c─â propiile frici ┼či sup─âr─âri sunt mult mai mici dec├ót credea, iar disciplina venit─â din educa┼úia solid─â te poate ajuta s─â ├«mbl├ónze┼čti timpul ┼či lumea.

ÔÇ×Hermann viseaz─â╩║ poate fi c─âl─âtoria necesar─â oric─ârui copil care se desprinde de programul cotidian al unei zile ├«n care merge la ┼čcoal─â ┼či are teme, pentru a-┼či duce c─âtre ├«ndeplinire propriile aventuri cu adev─ârat fantastice.