Concert Electric // Turneu Național


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Desfășurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii și doar pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situații prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate. Obligația de a prezenta documentele menționate mai sus se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.Concert ELECTRIC 

Solist: Matei Ioachimescu (flaut)
Muzica: Cristian Lolea
Concept vizual: Tom Brânduș
Costume: Patricia Vincent

ELECTRIC - Flautistul Matei Ioachimescu, împreună cu compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș, propune un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice în 8 orașe din România.
Îndrăgitul flautist Matei Ioachimescu revine în România cu spectacolul ELECTRIC - un show exploziv și emoționant al cărui protagonist este flautul, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale. Așadar, pe data de 2 noiembrie publicul din Sibiu va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual. Astfel, solistul Matei Ioachimescu, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, va da viață unui univers sonor fantastic imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea pentru flaut solo și bandă electronică, un univers aflat la granița muzicii culte-contemporane cu muzica de film și cu cea de divertisment. Dimensiunea vizuală este semnată de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia, care va crea un show live de lumini și lasere. Și pentru ca experiența ELECTRIC să fie completă, elementul surpriză este reprezentat de artista Patricia Vincent, care va concepe o vestimentației spectaculoasă pentru protagonistul show-ului.
Organizator: Teatrul GONG Sibiu
Producător: Fundația Hațegan
Un proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Acces gratuit în limita locurilor disponibile pe bază de rezervare la adresa de mail: ticketing@teatrulgong.ro.