Cenușăreasa - doar o poveste?

Cenușăreasa - doar o poveste?


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

În aplicarea Hotărârii de Guvern nr. 1242/08.12.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, participarea la eveniment este permisă doar pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, 
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă. 
 Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, în limita a maxim 50% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară. 

***

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
CENUȘĂREASA - DOAR O POVESTE?
de Eva Labadi-Megyes; SCENARIU ȘI REGIA: Eva Labadi- Megyes; MUZICĂ: Cári Tibor; SCENOGRAFIE: Dió Zoltán; VERSURI: Ildiko Frank ÎN DISTRIBUȚIE: Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Jenö Major.
 
durata: 45 minute
preț bilet flexibil: 12 lei
 
Într-o lume aflată în permanentă schimbare, în care tehnologia pune stăpânire pe tot, iar copiii se îndepărtează tot mai mult de povești, spectacolul „Cenușăreasa - doar o poveste?ʺ reprezintă o chemare de reîntoarce, pentru scurt timp, în lumea magică a poveștilor. Considerată a opta minune a lumii, povestea Cenușăresei este una dintre poveștile preferate ale copiilor, reușind să transmită valorile morale ale lumii în care trăim și care ne învață că răbdarea și speranța aduc fericirea, că bunătatea nu rămâne fără răsplată, iar în lupta dintre bine și rău, binele câștigă mereu. Viziunea contemporană a spectacolului, muzica, personajele și umorul, toate se completează într-un tot unitar, adresându-se copiilor secolului XXI. Credeți cu adevărat în povești pentru că doar ele ne ajută să ne hrănim și să ne bucurăm sufletul. Lăsați copiii să creadă în povești și, odată cu ei, să credem și noi, pentru că o dată ce vom înceta să mai credem, va pieri copilul din noi.

Premieră: 4 iulie 2020