Atelierul de Creat Povești – Pușculița SuperErou


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Pușculița SuperErou
Coordonator Diana Ribana

Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
În luna aprilie, sărbătorim Ziua Mondială a Planetei Pământ (22 aprilie) cu două ateliere special create pentru a susține importanța protejării mediului. Alături de Diana Ribana, cei mici vor învăța cum să transforme un borcan într-o pușculiță (de) Supererou.
Pictată în culori acrilice preferate de fiecare copil în parte și decorată cu hârtie cartonată, pușculița poate fi folosită pentru a aduna în ea obiecte valoroase precum dorințe, visuri și planuri de vacanță. Te invităm să fii alături de noi în luna dedicată Planetei Pământ.
 
***
În cadrul „Atelierul de Creat Povești” cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.