Atelierul de Creat Povești – Cutia cu emoții


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelierul de Creat Povești – Cutia cu emoții
Coordonator Diana Ribana
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Cum ar fi să poți aduna la un loc toate sentimentele și complimentele pe care vrei să le transmiți mamei sau unei persoane dragi și să faci acest lucru într-un mod inedit? În cadrul primului atelier de creație coordonat de Diana Ribana în luna martie, copiii își vor crea o „cutie a emoțiilor”, un obiect special în care vor putea adăuga bilețele colorate, pe care vor scrie dorințe, sentimente sau mulțumiri adresate mamelor.
Cutia din lemn va fi decorată diferit, de fiecare copil în parte, cu ajutorul paietelor, culorilor, pensulelor și prafului magic. Povestea fiecărei cutii va fi unică și deosebită, copiii vor avea ocazia să-și stimuleze imaginația, dar și abilitatea de a găsi noi moduri prin care să își exprime sentimentele față de persoanele dragi.
 
***
În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani