Atelier pentru miniArtiști – Marioneta unicorn


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și10 ani
Sala Studio
Atelier pentru miniArtiști – Marioneta unicorn
Coordonator Alexandra Stoica
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Spectacolele de teatru de păpuși îi fascinează, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, prin tehnicile complexe folosite. Ca în fiecare an, Ziua Mondială a Marionetiștilor și Păpușarilor va fi sărbătorită în 21 martie, iar atelierul propus de Alexandra Stoica va pune în valoare o parte dintre aceste tehnici. Realizând o marionetă unicorn, mânuită cu ajutorul ațelor, copiii vor putea să își exerseze dexteritatea, dar și imaginația în crearea unui marionete unicorn.
Rezultatul final va fi realizat cu ajutorul cartoanelor colorate, bețe subțiri de lemn, ață multicoloră, dar va fi completat și personalizat de fiecare copil, cu ajutorul imaginației și tehnicilor de pictură.
 
***
„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani