Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Coșulețul cu flori


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani
Sala Studio
Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Coșulețul cu flori
Coordonator Claudia Benchea
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Primăvara sosește la Teatrul Gong cu un atelier plin de culoare și, desigur, multe flori. În cadrul acestui atelier de creație, prin tehnica plierii și a decupării hârtiei, copiii vor învăța noțiuni de cromatică și despre modul corect de a îmbina culorile. Rezultatul va fi un buchet adorabil de flori din hârtie, așezat într-un coșuleț, special pregătit pentru a fi oferit în dar unei persoane dragi, cu ocazia zilei de 8 martie.
Cei mici vor avea oportunitatea de a-și pune în practică creativitatea, prin realizarea unor combinații inedite de culori, texturi și forme, stimulându-și astfel imaginația.
 
***
Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani