Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Costume pentru păpușa ta


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani
Sala Studio
Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Costume pentru păpușa ta
Coordonator Claudia Benchea
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Marionetiștilor și Păpușarilor (21 martie), Claudia Benchea vă invită să creați o întreagă garderobă pentru păpușa voastră. Cei mici vor primi o păpușă pentru care vor putea realiza mai multe costume, ca pentru orice personaj pregătit să urce pe o scenă de teatru.
Prin tehnicile folosite, atelierul are ca scop o bună dezvoltare a simțului estetic și ghidarea micului artist spre cunoașterea metodelor de îmbinarea a culorilor, precum și obișnuirea acestuia cu folosirea diverselor bucăți de material pentru a crea o poveste originală de fiecare dată.
 
***
Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani