APOLODOR ÎN DEUTSCH


Data și ora:
Bilete:
50 lei
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

spectacol în limba germană cu supratitrare în limba română
recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
APOLODOR în DEUTSCH
după Gellu Naum, variantă în limba germană de Eszter Tompa
DIRECȚIA MUZICALĂ: Ada Milea; CREAȚIE COLECTIVĂ CU: Radu Brănici, Claudia Stühler, Charlie Fălămaș, Jenő Major, Hansel Andrei.
durată: 45 min.
preț bilet: 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane)
spectacolul se desfășoară în curtea interioară a Teatrului Gong

*
Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon 0269 210 906, miercuri, joi, vineri: 11:00 - 18:00, sâmbătă: 10:00 - 18:00, duminică: 10:00 - 14:00.

**
Antrenant și plin de umor, spectacolul îi invită pe cei mici într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă. „Apolodor e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană.” Ada Milea, regizor