Amintiri și emoții de cinema


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Desfășurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii și doar pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situații prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate. Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.
 
Amintiri și emoții de cinema
Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani
Preț bilet: 12 lei

 
Regia: Anca Arnau
În distribuţie: Andreea Preda, Gabriel Popescu și Andrada Oltean; soprană: Anca Arnău
 
Texte inspirate din lucrările unor mari autori precum Jorge Luis Borges, Octavian Paler, Eugen Jebeleanu, Margareta Sterian, Pablo Neruda, Radu Stanca, Rajiv Joseph sau Marin Sorescu, conturează o poveste frumoasă pe muzica cinematografiei (Once Upon a Time in the West, Gloomy Sunday, Titanic, The Mission, Powder, Les Miserables, Cinema Paradiso, The Godfather sau Romeo and Juliet), in timp ce dansul completează o trăire înălțătoare. Vă invităm să vă lasați inspirați și cuprinși de lumea filmului, prin muzică, dans și text.