Spectacol-lectura: Lucruri mici și extraordinareʺ de Daniela Arrolo și Micaela Gramajo, regia Zsuzsánna Kovács


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

„Lucruri mici și extraordinareʺ de Daniela Arrolo și Micaela Gramajo, regia Zsuzsánna Kovács
Spectacol-lectură cu Ștefana Ionescu-Darzeu, Alex Călin, Alin State, Mihaela Popa
Librăria Humanitas
durata: 1h 30min
categoria de vârstă: 8+
Intrarea este liberă

**
Emma, are 8 ani și jumătate și colecționează lucruri mici și extraordinare. Zi de zi, ea descoperă obiecte ascunse, le adună, le inregistrează, și le ordonează meticulos. Mama și tatăl ei sunt jurnaliști. Viața se precipită în orașul în care Emma locuiește împreună cu părinții ei. Unchiul Emmei, foto-reporter, dispare fără urmă. Părinții Emmei sunt nevoiți să emigreze într-o altă țară. Din noua țară, Emma îi trimite scrisori bunicii ei. Se simte ciudat, nu înțelege limba, și îi este dor de casă, de colecția ei de lucruri mici și extraordinare, de prăjiturile bunicii și de unchiul dispărut. Primul prieten al Emmei în noul oraș este Pisică. Împreună cu Pisică, Emma va descoperi treptat că și în noul loc se ascund lucruri mici și extraordinare.

**
Micaela Gramajo (Buenos Aires, 1976) este actriță, regizoare, autoare de text dramatic și cercetătoare stabilită în Mexic. Este licențiată în literatură dramatică la Facultatea de Litere si Filozofie din cadrul Universității Naționale Autonomedin Mexic (UNAM). Ca actriță, a participat în numeroase producții și festivaluri naționale și internaționale. În prezent, Micaela Gramajo coordonează colectivul de teatru independent Teatro Bola de Carne, ale cărui puneri în scenă investighează noi limbaje teatrale.
Daniela Arroio s-a născut în Ciudad de Mexico în 1982. A studiat Literatură Dramatică si Teatru la Facultatea de Filozofie și Litere din cadrul UNAM. Este actriță, regizoare, și dramaturgă.