ANULAT - Baja Buf


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Din motive independente de voința noastră, spectacolul și atelierul Baja Buf, programate sâmbătă, 9 noiembrie, în cadrul Festivalului Tânăr de la Sibiu au fost anulate.
Pentru cei care și-au cumpărat biletele online banii vor fi rambursați în cont. Cei care și-au achiziționat biletele de la agenția din sediul teatrului sunt așteptați până la sfârșitul lunii noiembrie pentru returnarea banilor.
Biletele nu pot fi folosite pentru alte evenimente ale Teatrului Gong.

---

Baja Buf

Vârste recomandate: 10 – 24 luni
40 min.
Preț bilet: 28 lei (include acces pentru un adult și un bebeluș)
*Preț pentru cel de-al doilea adult 14 lei
Bilete se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete, din cadrul Teatrului Gong

**
Concept: Sanja and Till Frühwald; Pus în scenă de: Sanja Frühwald, Till Frühwald, Giordana Pascucci; Muzică: Damir Šimunović; Design scenic și costume: Dinko Uglešić and VRUM

**
O experiență jucăușă pentru bebluși și adulții lor
Bebelușii manifestă o nevoie organică de a se mișca spontan și liber, din dorința de a explora spațiul și lumea înconjurătoare prin intermediul corpului. Prin intermediul a trei artiști care reinterpretează mișcările, sunetele și dispoziția bebelușilor, se creează un dialog nepremeditat și ludic. Întregul spectacol are loc într-un spațiu generos, primitor și sigur, lipsit de jucării și alte elemente perturbatoare. Baja Buf a fost creat pentru și printr-un auditoriu de 10 până la 15 bebeluși între vârstele de 10 și 24 de luni. Părinții sunt prezenți în spațiul de reprezentație și urmează „coregrafiileʺ organice ale bebelușilor cu artiștii. Experiența „bajabufficăʺ se constituie ca o primă explorare a posibilităților pe care le oferă comunicarea non-verbală și conștiința de sine. Surprinzătoare și inedită, mereu diferită și extrem de grăitoare cu privire la personalitatea bebelușilor.