ATELIERUL DE MESTERILIT – ACCESORII DE PLAJA

4-6 ani  |  7-10 ani

Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Cine este cel mai fidel companion pe timp de vară, dacă nu soarele, pe care ni-l dorim cu toții? Haideți să îl întâmpinăm cu cei mai haioși ochelari, pe care îi vom confecționa împreună cu AuRILĂ și IepuRILĂ.

ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei.

Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.

Coordonator: Aurelia Călinescu
categoria de vârsta: 4-6 ani – ora 10:00
categoria de vârsta: 7-10 ani – ora 12:00
durata: 1h 30 min.
Preț bilet: 14 lei
Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.