ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI: Păpușile breloc


Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI: Păpușile breloc
Coordonator: Diana Ribana

**
Începe școala și sigur ai observat câte pregătiri sunt de făcut pentru noua etapă: haine noi, rechizite etc. Sunt sigur că și tu vrei să le dai părinților o mână de ajutor ca să fii sigur că totul va fi exact cum îți place ție. Pentru asta, poți participa la Atelierul de Creat Povești, unde te vei gândi cum să pui în practică povestea care-ți place cel mai mult. Aici vei putea confecționa păpuși din ciucuri de lână și vei învăța să pictezi fețele acestora în așa fel încât să se potrivească cu noul tău ghiozdan. Nu doar că va fi ceva diferit, dar vei ști că accesoriul tău e făcut de mânuța ta. Așa îi vei putea învăța și pe alții să-și spună poveștile prin lucrurile pe care le vor inventa.

//
* Înainte de începerea fiecărui atelier părintele/tutorele minorului participant va completa și semna acordul privind protecția datelor personale care se va arhiva și gestiona de Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu
**Înainte de începerea fiecărui atelier părintele/tutorele minorului participant la atelierele de creație va completa acordul privind folosirea numărului de telefon mobil, acord care va fi distrus la finalul fiecărui atelier de creație.