Atelierul de Creat Povești - ,,Girafele vesele”


Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Atelierul de Creat Povești - ,,Girafele vesele”
Coordonator: Diana Ribana
Durată: 1h 30 minute
Vârstă recomandată: 6-10 ani
Număr participanți: maxim 10
Preț bilet: 14 lei
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong

**
În cadrul atelierelor de creat povești acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Vă propunem o activitate creativă, extrem de simplu de făcut dar care oferă oportunitatea de a-i învăța pe copii lucruri noi despre girafe, și anume că acestea sunt cele mai înalte animale dintre toate speciile.
O parte dintre materialele pe care o să le folosim pentru confecționarea coifurilor girafă sunt; hârtie colorată, lipici, câteva creioane colorate și nelipsitul chef de joacă. Copii vor învăța să deseneze, să picteze, și să creeze prin diferite tehnici.
Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității. La finalul atelierului ne-am propus să ne deghizăm în girafele haioase iar ulterior să le folosim ca un minunat decor pentru camera copilului.

Vă așteptăm cu brațele deschise la o partidă de joacă și creație alături de draga noastră colegă, Diana Ribana !