ATELIER DE CREAȚIE ÎN LIMBA GERMANĂ: Vogelscheuche (ro. Sperietoare de ciori)


Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

ATELIER DE CREAȚIE ÎN LIMBA GERMANĂ: Vogelscheuche (ro. Sperietoare de ciori)
Coordonator: Sandi Rusu Costea

**
Vogelscheuchen vertreiben nicht nur gefräßige Vögel im Garten, sondern sie stellen gleichzeitig eine lustige Herbstdekoration dar. Komm mit zur Kreativ Werkstatt und bastle einen witzigen Eisstiel-Vogelscheuchenmagnet. Auf der Kühlschranktür macht sich die Mini-Vogelscheuche besonders gut.
//
Sperietoarele de ciori sunt un element de decor renumit și haios. În cadrul atelierului de creație în limba germană vom realiza magneți de frigider cu ajutorul unor bețișoare din lemn. Astfel decorul de toamnă din casă va fi completat de micile sperietori de ciori.

//
* Înainte de începerea fiecărui atelier părintele/tutorele minorului participant va completa și semna acordul privind protecția datelor personale care se va arhiva și gestiona de Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu
**Înainte de începerea fiecărui atelier părintele/tutorele minorului participant la atelierele de creație va completa acordul privind folosirea numărului de telefon mobil, acord care va fi distrus la finalul fiecărui atelier de creație.